Nyitóoldal | Akadálymentes változat Magyar | English | Deutsch
Magyar Mezőgazdasági Múzeum
Múzeumunk
Gyűjteményünk
Adattár
Állandó kiállitások
Időszaki kiállitások
Események
Múzeumpedagógia
Könyvtár
Georgikon Majormúzeum

Információk
Információk
Szolgáltatások
Sajtószoba
Vendégkönyv
Partnereink
Archivum

Képgalériák
Múzeumi értesitő
Zöld Óvoda
Gyereksarok
   

KALAND A DZSUNGELBEN – Kiállítás és óriástársasjáték (2015. március 7. – április 12.)

A látványos interaktív kiállításba lépve a látogatók egy titokzatos dzsungelben találják magukat, ahol tudásukat és szemfülességüket próbára téve egy mesebeli kaland részesei lehetnek.

Kaland a dzsungelben című kiállítás és óriástársasjáték

Kaland a dzsungelben című kiállítás és óriástársasjátékAhogy a dzsungel mélyéről kavargó pára ködbe vonja a zöldellő partokat, álomszerűnek tűnik a táj. A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyíló új kiállítás az áthatolhatatlan rengetegek, a trópusi esőerdők rejtélyes világába kalauzolja a kalandvágyó látogatókat.

Az érdeklődők a kiállításba lépve egy óriástársasjátékban találják magukat, ahol megismerkedhetnek több kontinens esőerdőinek különleges állataival, titokzatos növényeivel és lebilincselő jelenségeivel, miközben egy izgalmas kincskereső kaland részesei lehetnek.

A résztvevők a múzeum termeiben lépésről lépésre kerülnek közelebb a titokhoz, miközben játékos fejtörőkkel, rejtvényekkel tehetik próbára tudásukat és szemfülességüket. A Titokzatos Dzsungel kanyargó ösvényeit kutatva képzeletbeli léghajókkal emelkedhetnek a magasba, hogy egy letűnt, távoli birodalom elrabolt aranykincsének eredjenek a nyomába.

Az óriástársasjáték során a látogatóknak egy képzeletbeli utazáson, léghajóról léghajóra szállva furfanggal, éles szemmel és jó szimattal kell az útjukba kerülő rejtélyeket megoldaniuk, hogy az erdei labirintusban kalandozva rábukkanjanak az egyetlen helyes útra, mely elvezet az elveszettnek hitt kincshez.

A kincs nyomát követve a látogatók a dzsungel számtalan különös lakójával megismerkedhetnek: találkozhatnak az Alkonyati Vadásszal, a Hangerőbajnokkal, a Páncélossal és a Világítóval. Ha a kalandos út végén sikerül megtalálni a kincset, a jutalom sem marad el!

A Kaland a dzsungelben című kiállítás és óriástársasjáték 2015. március 7-től április 12-ig látogatható. A 700 négyzetméteren elterülő izgalmas kiállítás rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja az érdeklődőket.

Kaland a dzsungelben című kiállítás és óriástársasjáték

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget, Vajdahunyadvár

Nyitva tartás:

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a KALAND A DZSUNGELBEN című időszaki kiállításunk a nagy érdeklődésre való tekintettel rendkívüli nyitva tartással látogatható hétvégén, 9.30-tól 17.30-ig.

H zárva
K-P 10-17 óráig
SZ-V 9.30-17.30 óráig
Április 6-án, húsvéthétfőn nyitva 9.30-17.30 óráig
A kiállítás és óriástársasjáték bejárása min. 1-1,5 órát vesz igénybe.

Jegyárak: felnőtt 1450 Ft, gyermek (3-14 éves korig) és nyugdíjas (62 éves kortól) 1250 Ft, csoportos (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoport) 890 Ft, családi (2 felnőtt és 2-3 gyermek) 4950 Ft

Csoportos látogatás esetén 10 főnként egy fő kísérő pedagógus belépése díjtalan.

Egyéb kedvezmények ezen időszak alatt nem vehetők igénybe.
A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.
06/1-422-0765 vagy 06/1-363-2711.

Csoportok bejelentkezése és információ: 06 1 422 0765, hétfői napokon 06 1 363 2711

A kiállítás az f exhibition szervezésében valósul meg.

Kaland a dzsungelben című kiállítás és óriástársasjáték

 MMGMK szekhely WEBSITE LABLEC.jpg

 Földművelésügyi Minisztérium